Hydroscand - en lite närmare slangservice

Vi finns alltid nära dig som kund och prioriterar flexibilitet och service. Vår butik har ett lokalt anpassat lager och kunnig personal. Vi har komplett utrustning för montering av högtrycksslang enligt dina önskemål.

Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med närmare 60 slangservicebutiker i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr är vi en lite närmare slangservice.

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Verksamhetens fokus utgår från affärsidén – Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.Hydroscand marknadsför ett komplett sortiment av slang och ledningskomponenter med mer än 20 000 artiklar på lager. Utöver hydraulslang och industrislang har vi alla typer av slangkopplingar, adaptrar, skärringskopplingar, kragkopplingar, ORFS-kopplingar, rörklammer, kulventiler, snabbkopplingar, svivlar och en mängd olika tillbehör.

Att alltid finnas nära kunden ser vi som en självklarhet och vi har ett lokalt engagemang där varje butik har ett lokalt anpassat lager, komplett utrustning för montering av högtrycksslang enligt önskemål och kunnig personal där ledord som flexibilitet och service utmärker oss.

Hydroscand är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Se Hydrosvcands hemsida